Header AD

Το έργο ανεβαίνει σε όλη την πόλη...

Τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα, σφοδρής έντασης, επικοινωνιακό παιχνίδι με τις δημοσκοπήσεις, προκειμένου ο Γιώργος Καμίνης να ξαναβγεί δήμαρχος Αθηναίων. Ξαφνικά, ο άχρωμος και άοσμος πολιτικά πρώην Συνήγορος του Πολίτη, έγινε το άτομο που τόσο αγαπήθηκε από τους Αθηναίους, ώστε να τον θεωρούν πρώτη επιλογή τους, στις δημοσκοπήσεις, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας!! Τι συνέβη; «Έγινε κατολίσθηση κι έπεσε κάποιος βράχος»;

Όχι βέβαια!! Απλώς ο «προοδευτικός πόλος» (!!) της κυβερνητικής συνεργασίας, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, πρέπει να εμφανισθεί «ενισχυμένος» αυτοδιοικητικά, αφού στις Ευρωεκλογές, που κατεβαίνει με το ψευδώνυμο ΕΛΙΑ αναμένεται να πάρει ποσοστά που θυμίζουν πολικές θερμοκρασίες. Το αποκάλυψε μέσα στον πανικό του ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. «Δεν πρέπει, το βράδυ του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών να μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι η χώρα έχει περιπέσει σε κατάσταση κρίσης και αμφισβήτησης». Για να συμπληρώσει εκβιαστικά προς την κυβέρνηση και το συντηρητικό κοινό ότι «η κυβερνητική σταθερότητα και η ολοκλήρωση της εθνικής στρατηγικής διασφαλίζεται μέσα από τον ρόλο του προοδευτικού πόλου, γιατί χωρίς αυτόν δεν μπορούν να διατηρηθούν οι κυβερνητικές ισορροπίες».

Δεδομένου λοιπόν ότι ο κ. Καμίνης έχει καταχωρηθεί στο ΠΑΣΟΚ (προσωπική επιλογή του κ. Παπανδρέου ήταν στις εκλογές του 2010), πρέπει λοιπόν να βγει πάση θυσία!! Έτσι στο παιχνίδι στήριξης του μπήκαν τα μεγάλα Μέσα (Η λέξη και με όλες τις έννοιες της…). Βασικό εργαλείο τους οι δημοσκοπήσεις, αυτές που έκαναν τον σοβαρό δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου να γράψει στο twitter ότι «η Realnews, ο Real FM, το Real.gr και το enikos.gr δεν θα μεταδώσουν, ούτε θα αναμεταδώσουν, μέχρι τις ευρωεκλογές καμία δημοσκόπηση».

Όλες οι δημοσκοπήσεις λοιπόν δίνουν καταρχήν πρώτο τον κ. Καμίνη και μάλιστα με απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο. Κι εδώ βρίσκεται το «ζουμί». Αντικειμενικά ο μόνος σοβαρός αντίπαλος του κ. Καμίνη, είναι ο κ. Κακλαμάνης, λόγω αυτοδιοικητικής εμπειρίας. Επειδή όμως ο Νικήτας είναι το «μαύρο πρόβατο» για τον κ. Σαμαρά, τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Βενιζέλου, δεύτερος πάντα βγαίνει ο άσχετος με τα αυτοδιοικητικά (και από χέρι χαμένος…) Άρης Σπηλιωτόπουλος. Αφενός για να είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία του κ. Καμίνη και αφετέρου για να αποδυναμωθεί η υποψηφιότητα Κακλαμάνη, με το επιχείρημα προς του νεοδημοκράτες ψηφοφόρους «μην τον ψηφίζετε, αφού ο εκλεκτός του κόμματος μπαίνει στον δεύτερο γύρο»!! Και για να εξασφαλισθεί ο εξοβελισμός του Κακλαμάνη, τρίτος εμφανίζεται ο νεαρός και άπειρος Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ και τέταρτος ο Κασιδιαρης της Χ.Α.!! Στα δημοκοπικά Τάρταρα λοιπόν ο Κακλαμάνης !!

Το παραπάνω έργο θα το δείτε να ανεβαίνει σε όλη την πόλη και με θα γίνεται πιο εμφανές όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της 18ης Μαΐου... Μόνο που οι συγγραφείς του ξεχνούν κάτι πολύ βασικό: Ότι όλα τα έργα, θεατρικά και …επικοινωνιακά, πάντα τα κατεβάζει το κοινό.
Aναγνώστης

http://press-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_4295.html
Το έργο ανεβαίνει σε όλη την πόλη... Το έργο ανεβαίνει σε όλη την πόλη... Reviewed by athinapoli gr on 2:29 μ.μ. Rating: 5