Header AD

Στον σοσιαλιστικό… παράδεισο της Βενεζουέλας μηχανήματα θα σκανάρουν όσους αγοράζουν χαρτί υγείας και γάλα!

Το ίνδαλμα του Τσίπρα θα μετράει τα σπυριά καλαμποκιού και ρυζιού που καταναλώνει ο λαός του…
Τρομερή ανακάλυψη από τον «σύντροφο» Μαδούρο και το επιτελείο του προκειμένω να παταχτεί η μαύρη αγορά που έχουν στήσει κερδοσκόποι στη χώρα αγοράζοντας και κατά συνέπεια εξαντλώντας βασικά είδη από τα ράφια των σούπερ μάρκετ, τα οποία στην πορεία μεταπουλούν σε αστρονομικές τιμές στον άλλο… σοσιαλιστικό παράδεισο, τη Κολομβία.Τα μηχανήματα που θα εγκατασταθούν σε όλα τα σούπερ μάρκετ της χώρας θα είναι παρομοια με τα αντίστοιχα που χρησιμοποιήθηκαν στη Βενεζουέλα κατά τη διάρκεια των τελευταίων εκλογών και θα αποθηκεύουν τα δακτυλικά αποτυπώματα όσων καταναλωτών αγοράζουν βασικά είδη, όπως καλαμπόκι, λάδι μαγειρέματος, χαρτί υγείας, γάλα, ρύζι και καφέ. Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα της κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο υπολογίστηκε ότι περισσότερο από το 26% των βασικών προϊόντων που χρειάζεται ένα νοικοκυριό έχουν εξαντληθεί από τα αποθέματα των καταστημάτων της χώρας. Επίσης, εκτός από τα απολύτως αναγκαία καταναλωτικά είδη, σημαντική μείωση σημειώθηκε και στα αποθέματα φερέτρων, των οποίων η παραγωγή μειώθηκε κατά 50%, με τους συγγενείς νεκρών να καθυστερούν τις κηδείες των αγαπημένων τους προσώπων στη χώρα που βρίσκεται μεταξύ των πιο βίαιων παγκοσμίως!Πριν την εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος σκαναρίσματος των καταναλωτών είχε προηγηθεί η υπογραφή συμφωνίας μεταξύ του προέδρου της Βενεζουέλας, Μαδούρο και του Κολομβιανού ομολόγου του κλείνοντας τα σύνορα ανάμεσα στις δυο γειτονικές χώρες, δυσκολεύοντας το έργο των μαυραγοριτών.
Ας πάρουμε μια μικρή μόνο γεύση από τις σοσιαλιστικές οάσεις και ας προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για το μέλλον που μας περιμένει από τον άλλο σύντροφο Τσίπρα στην Ελλάδα. Ο Τσίπρας έχει δηλώσει μεγάλος θαυμαστής του «επαναστάτη» Μαδούρο και ήταν μεταξύ των πρώτων σοσιαλιστών και προδευτικών αρχηγών που απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο που μετράει τα σπυριά του ρυζιού που τρώνε οι συμπατριώτες του.

Ολόκληρη η επιστολή:

Αγαπητέ σ. πρόεδρε Νικολάς,
Ο λαός της Βενεζουέλας με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο και διαφανείς διαδικασίες, με την συμμετοχή εκατοντάδων διεθνών παρατηρητών των εκλογών (ανάμεσά τους και δυο έλληνες) αποφάσισε τον αμετάκλητο δημοκρατικό δρόμο των αντι-νεοφιλελευθέρων δομικών αλλαγών στην χώρα σου με στόχο τον σοσιαλισμό του 21ου αιώνα.
Εκ μέρους όλων των μελών και φίλων της ριζοσπαστικής αριστεράς στην Ελλάδα σε συγχαίρω για μία δύσκολη αλλά αποφασιστική, ιστορική νίκη του λαού σου.
Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι οι δημοκρατικές, προοδευτικές, αριστερές αλλά και επαναστατικές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις στην χώρα του Μπολίβαρ αλλά και στις άλλες χώρες της περιοχής που αποτίναξαν ξενοκίνητες δικτατορίες στο πρόσφατο παρελθόν και διεφθαρμένα πολιτικά καθεστώτα δεν θα επιλέξουν την ιστορική οπισθοδρόμηση. Όπως λέει ο λαός μας, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Αλέξης Τσίπρας
Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Αντιπρόεδρος της ΚΕΑ

Ε.Μ.

hellasforce.com
Στον σοσιαλιστικό… παράδεισο της Βενεζουέλας μηχανήματα θα σκανάρουν όσους αγοράζουν χαρτί υγείας και γάλα! Στον σοσιαλιστικό… παράδεισο της Βενεζουέλας μηχανήματα θα σκανάρουν όσους αγοράζουν χαρτί υγείας και γάλα! Reviewed by athinapoli gr on 5:30 μ.μ. Rating: 5