Header AD

Dinner in the sky: Το πρώτο εστιατόριο της Αθήνας σε ύψος 50 μέτρων από τη γη

Μια μοναδική εμπειρία θα ζήσουν στις 14 Φεβρουαρίου 22 Έλληνες, οι οποίοι θα απολαύσουν το ρομαντικό δείπνο τους σε ένα εστιατόριο που ίπταται στο ουρανό της Αθήνας.
Πως θα σας φαινόταν να απολαμβάνεται το φαγητό σας σε απόσταση 50 μέτρων από τη γη. Σίγουρα ακούγεται ριψοκίνδυνο και πρωτοποριακό όμως δεν είχαν την ίδια άποψη οι υπεύθυνοι μιας εταιρίας που υλοποίησαν την ιδέα τους το 2007 στο Βέλγιο.

Εκτοτε ακολούθησαν κι άλλες οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις όπως η Ρώμη, το Παρίσι, οι Βρυξέλλες, στις οποίες το Dinner in the sky βρήκε φανατικούς υποστηρικτές. Η λειτουργία του είναι πάρα πολύ απλή, ένας γερανός σηκώνει σε ύψος 50 μέτρων αυτή την ειδική πλατφόρμα με την θέα του εστιατορίου να είναι κάτι παραπάνω από μοναδική.Το Dinner in the Sky δεν μπορεί να φιλοξενήσει άτομα με ύψος μικρότερο από 1,5 μέτρο ενώ υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια του φαγητού. Απλά ρωτάς τον σερβιτόρο και… κατεβαίνεις.

Μάλιστα το περιοδικό «Forbes» το έχει συμπεριλάβει μεταξύ των 10 πιο ασυνήθιστων εστιατορίων στον κόσμο.

Τι περιλαμβάνει το μενού

Το πλήρες δείπνο περιλαμβάνει 4 πιάτα, κρασί και επιδόρπιο. Στο κεντρικό –κενό- χώρο του τραπεζιού θα υπάρχει προσωπικό 3 ατόμων το οποίο θα φροντίζει για το σέρβις αλλά και την ολοκλήρωση της παρασκευής των γευστικών προτάσεων του σεφ. Όσον αφορά τον πρώτο καιρό, στην Τεχνόπολις θα πραγματοποιούνται δυο δείπνα, το ένα στις 19.30 και το άλλο στις 21.30 με διάρκεια μιάμισης ώρα το καθένα. Το κόστος ανά άτομο για ένα πλήρες δείπνο υπολογίζεται στα 120 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες πάντως μπορείτε να αναζητήσετε και στην επίσημη ιστοσελίδα στην Ελλάδα στο www.dinnerinthesky.gr

 http://www.iefimerida.gr/news/189755/dinner-sky-proto-estiatorio-tis-athinas-se-ypsos-50-metron-apo-ti-gi-eikones#ixzz3QcV5R86d
Dinner in the sky: Το πρώτο εστιατόριο της Αθήνας σε ύψος 50 μέτρων από τη γη Dinner in the sky: Το πρώτο εστιατόριο της Αθήνας σε ύψος 50 μέτρων από τη γη Reviewed by athinapoli gr on 10:10 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια