Header AD

ΑΥΤΟ είναι το κόλπο για να ανοίξετε εύκολα ένα βάζο μαρμελάδα

Υπάρχουν τρόποι για να κάνετε τη ζωή σας εύκολη στην κουζίνα χωρίς να έχετε την ανάγκη κανενός. Όπως για παράδειγμα να ανοίξετε ένα βάζο μαρμελάδας ή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος που δεν λέει να ανοίξει.

Για να το κάνετε θα χρειαστείτε: ζεστό νερό, ένα μικρό μπολ και μια πετσέτα.

Ξεκινήστε γεμίζοντας το μπολ με ζεστό νερό. Μην το βράσετε, σύμφωνα με τα όσα συμβουλεύει ο Σπύρος Σούλης, γιατί μπορεί μετά να σας σπάσει το βάζο από την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας. Χρειάζεται απλά να είναι αρκετά ζεστό. Γυρίστε το βάζο σας ανάποδα και βάλτε το στο μπολ με το καπάκι του προς τα κάτω.

Αφήστε το βάζο έτσι για περίπου 5 λεπτά. Συνεχίστε τις δουλειές σας και επιστρέψτε για να ξεκολλήσετε το σκληροτράχηλο καπάκι που σας έχει σπάσει τα νεύρα: Βγάλτε το από το νερό και με την πετσέτα ανοίξτε το καπάκι. Το πρόβλημά σας λύθηκε! 
ΑΥΤΟ είναι το κόλπο για να ανοίξετε εύκολα ένα βάζο μαρμελάδα ΑΥΤΟ είναι το κόλπο για να ανοίξετε εύκολα ένα βάζο μαρμελάδα Reviewed by athinapoli gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια