Header AD

Γεμιστό κουλούρι: Η νέα μόδα στην Αθήνα

Η νέα μόδα στην Αθήνα λέγεται γεμιστό κουλούρι. Υγιεινή και νόστιμη τροφή, με λίγες θερμίδες, που προσφέρεται κατάλληλα για ένα καλό πρωινό αλλά και στο ενδιάμεσο της ημέρας  σαν ένα πρώτης ποιότητας κολατσιό…

Τα πρώτα μαγαζιά της Αθήνας κάνουν ήδη χρυσές δουλειές, προσφέροντας 16 διαφορετικά είδη κουλουριών, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς…

Κουλούρια χορταστικά, με πολλά υλικά που δεν ξεπερνούν σε τιμή τα 4 ευρώ, αλλά και κουλούρια με λίγες θερμίδες για όσους κάνουν δίαιτα και για χορτοφάγους!!!

Σε γενικές γραμμές μέσα από τον κατάλογο των μαγαζιών ενημερώνεται αναλυτικά ο καταναλωτής για τις θερμίδες που έχει το κουλούρι της επιλογής του.

Στο κουλουράδικο της Αιόλου, όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν το κουλούρι τους στα τραπεζάκια που διαθέτει το μαγαζί,  ενώ η εξυπηρέτηση από το προσωπικό είναι άμεση.

Και το σημαντικότερο; Τα κουλούρια παρασκευάζονται με τα υλικά της επιλογής σας και ψήνονται άμεσα, με τον χρόνο της αναμονής να φτάνει περίπου τα 10 λεπτά.

Για όλες τις ορέξεις…

Το «ΣουΚου» -δηλαδή Σουσαμένιο Κουλούρι- φτιαγμένο με φρέσκια ζύμη, γεμίζεται και ψήνεται  μπροστά στον καταναλωτή με εκλεκτά ελληνικά υλικά.  Δεκαέξι διαφορετικές σπιτικές γεύσεις φιγουράρουν στη βιτρίνα και μπορούν να γεμίσουν με νοστιμιά το σουσαμένιο «τσαντάκι» σας. Τα υλικά δείχνουν όλα φρέσκα και χειροποίητα και απευθύνονται σε κάθε διάθεση. Μπορείς να γευθείς γέμιση από σπιτικό μείγμα με φέτα Ελασσόνας, στραγγιστό γιαούρτι, παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκα μυρωδικά (1,70 ευρώ) ή με χοιρινά strips ή φρεσκοψημένα κομμάτια από στήθος κοτόπουλο.

Για τους  πιο μερακλήδες υπάρχει το αρμένικο με κιμά μοσχαρίσιο που είναι ελαφρά πικάντικος και συνδυάζεται με μεσογειακή σάλτσα ντομάτας, πράσινη σαλάτα, φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και σος γιαουρτιού που το δροσίζει (2,90 ευρώ).

Κουλούρι με ψάρι τόνο Tuna Fresh

Το σουσαμένιο «τσαντάκι» «της ώρας» με ψάρι τόνο, βγαίνει τραγανό και σε κάθε μπουκιά αποκαλύπτει την ευχάριστη γεύση του σουσαμιού που συνδυάζεται με τη σαλάτα τόνου με ανάλαφρη μαγιονέζα, στην οποία τη γευστική ένταση χαρίζει η ποικιλία από λαχανικά τουρσί, ντομάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.

Τι λένε οι υπάλληλοι

Μια από τις κοπέλες που εργάζεται στο κουλουράδικο της Αιόλου μας είπε ότι το κουλούρι έχει μπει για τα καλά το τελευταίο διάστημα στο μενού μικρών και μεγάλων! Είναι μια νοστιμότατη διαφορετική εκδοχή για φαγητό στο πόδι.

Κώστας  Κορέλλης
athina984.gr
Γεμιστό κουλούρι: Η νέα μόδα στην Αθήνα Γεμιστό κουλούρι: Η νέα μόδα στην Αθήνα Reviewed by athinapoli gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5