Header AD

Οι ειδικοί σου αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πίτσα

Αν η ευτυχία ήταν φαγητό θα ήταν σίγουρα πίτσα... Το Bon Appétit Magazine μίλησε με τους experts της πίτσα Anthony Falco, Mike Fadem, Frank Pinello, Joe Beddia και Mark Ianoco -όλοι τους ιδιοκτήτες pizza restaurants σε Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια- οι οποίοι δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που ταλανίζουν τους απανταχού πιτσολάγνους.

Εκτός από τυρί και σάλτσα, ποια είναι τα δύο ακόμη απαραίτητα υλικά;

Falco: Μανιτάρια και κρεμμύδι, σίγουρα.

Fadem: Κρεμμύδι και μανιτάρια

Beddia: Πεπερόνι και μανιτάρια.

Pinello: Πεπερόνι και κρεμμύδι.

Iacono: Σκόρδο. Μόνο σκόρδο.

Επιτρέπεται να μην τρώει κάποιος την κρούστα;

Falco: Θα έλεγα πως ναι. Τα περισσότερα «κακά» πράγματα είναι κατασκευασμένα από αλεύρι βρώμης, οπότε δεν θα ήθελε κάποιος να φάει αρκετά από αυτό.

Fadem: Όχι, ποτέ δεν είναι αποδεκτό κάτι τέτοιο.


Beddia: Αν είναι καλή, όχι. Εγώ προσωπικά δεν τρώω πίτσα αν δεν πρόκειται να τη φάω ολόκληρη.

Pinello: Αν δεν το τρως τουλάχιστον δώσε το σε κάποιον άλλο. Ποτέ όμως μην τολμήσεις να το πετάξεις.

Iacono: Όχι, δεν πρέπει ποτέ να το πετάξεις. Αλλά, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα εξαρτάται από την ποιότητα της πίτσας.

Ποιο ποτό είναι το απόλυτο συνοδευτικό για την πίτσα;

Falco: Αν και προσπαθώ να μην πίνω όταν τρώω, νομίζω πως ένα ποτήρι Coca Cola είναι τέλειο.

Fadem: H πίτσα πολλές φορές με κάνει να μπορώ να πιω αρκετά πράγματα αλλά κάτι sparkling μοιάζει ιδανικό, το Lambrusco ας πούμε.

Beddia: Κάτι με φυσαλίδες, το Lambrusco.

Pinello: Το κρασί Lambrusco. Κόκκινο με μερικές φυσαλίδες.

Iacono: Coca Cola.

Tην διπλώνουμε ή όχι;

Falco: Όχι και τόσο.

Fadem: Σίγουρα.

Beddia: Την διπλώνω.

Pinello: Εννοείται.

Iacono: Όσο περισσότερο γίνεται.

Kομμάτια ή ολόκληρη;

Falco: Κομμάτια.

Fadem: Ολόκληρη.

Beddia: Φυσικά ολόκληρη.

Pinello: Όλη.

Iacono: Νομίζω πως θα πάρω τα κομμάτια.

Aν έπρεπε να παραγγείλετε μια πίτσα από μεγάλη αλυσίδα, ποια αλυσίδα θα ήταν αυτή;

Falco: Pizza Hut.

Fadem: Θα επέλεγα μια τοπική αλυσίδα του St. Louis, την Emo's.

Beddia: Domino's.

Pinello: Sbarro.

Iacono: Αν έπρεπε οπωσδήποτε, Domino's.

Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσεις μια πίτσα;

Falco: Μετά από σούσι.

Fadem: Πρωί πρωί.

Beddia: Αφού έχεις φτιάξει πρώτα καμιά 40αριά.

Pinello: Μετά το bar.

Iacono: Στις 02.00 το βράδυ.

Τώρα ξέρεις.
Πηγή
Tromaktiko
Οι ειδικοί σου αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πίτσα Οι ειδικοί σου αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πίτσα Reviewed by athinapoli gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5